Financiering

Financiering

Fitness Result Lease
Omdat elk project maatwerk is!

Met behulp van Fitness Result Lease kunt u als ondernemer beschikken over fitnessapparatuur welke nodig zijn voor een efficiënte en flexibele bedrijfsvoering zonder dat dit ten koste gaat van uw liquiditeit en waarbij u profiteert van vele (fiscale) voordelen. Één van de belangrijkste uitgangspunten van Fitness Result Lease is de afstemming op de specifieke situatie van uw organisatie. Wij denken met u mee en geven u deskundig advies, zodat u uiteindelijk verzekerd bent van de beste en voordeligste Financial Lease overeenkomst.

Fitness Result: uw zekerheid!
U kunt bij ons zowel nieuwe als gebruikte fitnessapparatuur leasen met een aanschafwaarde vanaf € 5.000,- tot 100% van de aanschafprijs (exclusief BTW). Fitness Result Lease kent gedurende de looptijd een vaste afschrijving en vaste maandelijkse lease-termijnen. U weet vooraf dus precies waar u aan toe bent. Kiest u voor Fitness Result Lease, dan kiest u voor zekerheid.

De flexibiliteit van Fitness Result Lease
Fitness Result Lease biedt u bij leasing van onze fitnessapparatuur de mogelijkheid om de restwaarde in de overeenkomst te betrekken. Hierdoor kunnen wij u een lagere maandelijkse leasetermijn aanbieden. Een eventuele aanbetaling behoort ook tot de mogelijkheden om u leasetermijn te verlagen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Het gemak van Fitness Result Lease
Bij Fitness Result Lease is er sprake van een drie-partijenovereenkomst tussen u als 'lessee', de leverancier, Fitness Result en de leasemaatschappij als 'lessor'. Deze drie partijen ondertekenen de leaseovereenkomst. Onze samenwerkende financiële partner, VF Adviesgroep, verzorgt voor u de gehele financiële afhandeling. Het enige wat u hoeft te doen is de benodigde bescheiden aanleveren. Als de overeenkomst ingaat zorgt de leasemaatschappij voor een rechtstreekse betaling aan de leverancier. Kiest u voor Fitness Result Lease, dan kiest u voor gemak.

Fiscale voordelen
Gedurende de looptijd van de leaseovereenkomst bent u economisch eigenaar van de fitnessapparatuur. Hiermee komt de aanschaf van ons product op uw balans te staan. U kunt maximaal de aanschafwaarde exclusief BTW leasen. Als ondernemer en eigenaar van de fitnessapparatuur kunt u de gefactureerde BTW terugvorderen. Als ondernemer kunt u tevens profiteren van rente en afschrijvingskosten welke voor u fiscaal aftrekbaar zijn. Bent u startende ondernemer dan kunt u tevens gebruik maken van de regeling: ’startersaftrek’, waarbij het mogelijk is om willekeurig af te schrijven.

De voordelen van Fitness Result Lease:
• Investeren zonder liquiditeitsverlies;
• 100% leasing van fitnessapparatuur, zowel nieuw als gebruikt;
• Recht op terugvordering van de BTW;
• Fiscaal voordeel: rente- en investeringsaftrek;
• U bent direct economisch eigenaar;
• Looptijd tot maximaal 60 maanden;
• Laag leasetermijn mogelijk door slottermijn of aanbetaling;
• Acceptatie zonder jaarcijfers mogelijk.

U heeft interesse in Fitness Result Lease?
Neem vrijblijvend contact met ons op en wij leggen u graag alle voordelen van Financial Lease uit.

Bel direct onze financiële adviseurs op telefoonnummer: 0345 509999 of ga naar onderstaande button en zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een offerte op maat.